Under mina år i utbildning till Coach/Mental Tränare har jag fått ovärderliga insikter om mig själv som människa men speciellt i rollen som mamma. Jag har haft förmånen att utforska mitt inre och det har varit en fantastisk resa där jag plötsligt fattat varför vissa saker har känts så jobbiga, tunga och tröttsamma i min roll som förälder.

Jag har utvecklat förmågan att titta på mig själv och hela tiden ifrågasätta mina egna tankar och beteenden vilket är till stor hjälp i min roll som förälder. Jag har också förstått att jag själv har massor av kunskap och klokhet när det gäller just mina barn. Experter i all ära men förmågan och modet att lyssna inåt, på sin egen röst, är en gåva som jag önskar alla föräldrar.

Det vakna föräldraskapet handlar om just det. Att vakna upp till en medvetenhet om vem jag är, hur jag agerar och vad jag dagligen förmedlar till min omgivning. Då främst mina barn. Det vakna föräldraskapet handlar om att först kunna leda sig själv för att sedan kunna leda sina barn.

Det vakna föräldraskapet är en föreläsning med många aha-upplevelser, mycket humor, tankar, tips och råd kring föräldraskap. Det är en föreläsning som kommer att väcka mycket inom dig som lyssnar och du kommer gå ifrån den med insikter som kan vara en början till en viktig förändring mot en lugnare och skönare framtid tillsammans med dina barn/ungdomar.